VI FÅR DIN KAMERA ATT ÄLSKA VATTEN

Scuba Supply är Skandinaviens ledande distributör och vi marknadsför fotoutrustning för såväl semestersnorklare, hobbydykare och passionerade undervattensfotografer. Vi har allt för iPhone-snorklare upp till professionella yrkesfotografer och filmare som skall ut på episka filmuppdrag.


STÖRRE SORTIMENT

Scuba Supply har också breddat sortimentet till närliggande något torrare område som innovativa bärsystem som utmanar kameraväskan, regn- och väderskydd för kameror och ”tysta” och vädertäta kamerahus.


VI HJÄLPER ER

Vi är proffs på UV-foto och sedan 2007 har vi arbetat med en klar målsättning; att alltid erbjuda våra återförsäljare och användare marknadens bästa produkter och support. Vi ser det som vår uppgift att genom information och kunskap se till att användare köper produkter för sina behov och att produkterna fungerar tillsammans som ett system.


HANDPLOCKAT

Våra handplockade varumärken är världsledande inom olika område och vår historia sträcker så långt som 20 år tillbaka med några av dessa stolta tillverkare. Genom ett välfyllt lager och täta leveranser håller vi hög servicegrad.

 

SUPPORT

Vardagar 13 - 17

+46 (0) 40 18 62 62

info@scubasupply.se

Besök vår officiella

informations och kunskapssite med komplett och korrekt  information på produktnivå.

SCUBA SUPPLY SWEDEN AB - MALMÖ - PHONE +46 (0)40 18 62 62 - MAIL INFO@SCUBASUPPLY.SE